Начало ОБЯВЛЕНИЯ Покани към гражданите на община Девин Покана за публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средства от Европейския съюз и сметките за чужди средства за 2023 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Четвъртък, 06 Юни 2024г. 16:56ч.

ОбС-Девин 2


 

ПОКАНА

 за публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средства от Европейския съюз и сметките за чужди средства за 2023 г.

 

 На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси и чл. 44, ал. 4 от  Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Девин ще се проведе публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, на сметките за средства от Европейския съюз и на операциите и наличностите по сметки  за чужди средства на община Девин за 2023 г.

 Председателят на Общински съвет - Девин кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други лица, които са заинтересовани от бюджетните процедури, да се включат в публичното обсъждане, което ще сe състои на 18.06.2024 г. /вторник/ от 15.00 часа в заседателната зала на Общински съвет – Девин.

Желаещите предварително да се запознаят с материалите по отчета могат да направят това на интернет страницата на общината www.devin.bg, в раздел Бюджет на общината ––> Годишен финансов отчет.

Становища и предложения по годишния отчет на бюджета за 2023 г. на община Девин могат да се предоставят в деловодството на Общинска администрация – Девин или да ги изпратите на електронната поща на община Девин – Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.   до 17.06.2024 г.

 За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще бъде приложен като неразделна част от отчета на бюджета на община Девин за 2023 г.

 

 

инж. КАРАМФИЛ КАРОВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ДЕВИН

 

800x600 Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средства от Европейския съюз и сметките за чужди средства за 2023 г.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер