Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявление за обществено обсъждане Проект на План - сметка на разходите за събиране, транспортиране и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване на територията на община Девин за 2024 г.

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Четвъртък, 23 Ноември 2023г. 15:55ч.

 

На основание чл. 66, ал. 1 и ал. 2, и чл. 69 от АПК, във връзка със чл. 66 ал.1 от ЗМДТ и чл. 18, ал. 1 от НОАМТЦУОД, община Девин уведомява заинтересованите лица, да направят своите писмени предложения и възражения по предложения проект на „План-сметка на разходите за събиране, транспортиране и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване за 2024 г.” 

С оглед спазване на законовия срок за приемане на административен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от датата на публикуване.

Предложения и възражения по проекта могат да бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване към община Девин, гр. Девин ул. „Орфей” № 1, както и на следния електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

Приложение:

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер