Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявление за обществено обсъждане Обявление за обществено обсъждане на План - сметка, чистота за 2023 г.

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

Обявление за обществено обсъждане на План - сметка, чистота за 2023 г. PDF Печат Е-поща
Петък, 25 Ноември 2022г. 17:58ч.

 

На основание чл. 66, ал. 1 и ал. 2, и чл. 69 от АПК, във връзка със чл. 66 ал.1 от ЗМДТ и чл. 18, ал. 1 от НОАМТЦУОД, община Девин уведомява заинтересованите лица, да направят своите писмени предложения и възражения по предложения проект на „План-сметка на разходите за събиране, транспортиране и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване за 2023 г.”, и определяне на размера на такса „Битови отпадъци” на територията на община Девин за 2023 г.

 

С оглед спазване на законовия срок за приемане на административен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от датата на публикуване.

Предложения и възражения по проекта могат да бъдат депозирани в Центъра за административно обслужване към община Девин, гр. Девин ул. „Орфей” № 1, както и на следния електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Приложения:

  1. Проект на докладна записка за приемане на "План-сметка за необходимите средства по дейност събиране, транспортиране и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистотата на териториите за обществено ползване за 2023 г.,” и определяне на такса ”Битови отпадъци” за 2023 г. на територията на община Девин. - ОТВОРИ
  2. Проект на ”План-сметка на разходите за събиране, транспортиране и обезвреждане на битовите отпадъци, поддържане чистота на териториите за обществено ползване за 2023 г.” - ОТВОРИ
  3. Проект на размер такса ”Битови отпадъци” на територия на община Девин за 2023 г. - ОТВОРИ

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер