Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Обявяване на проект на Наредба за реда за престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на Община Девин Проект на Наредба за реда за престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на Община Девин

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Вторник, 04 Януари 2022г. 16:29ч.

На основание чл. 26, ал. 3 от Закона за нормативните актове (ЗНА) и във връзка с чл. 77 от АПК, чрез настоящото публикуване Община Девин предоставя възможност на заинтересованите лица да направят предложения и да изразят становища по проекта на Наредба за реда за престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на община Девин.
С оглед спазване на законовите изисквания за приемане на нормативен акт, срокът за обсъждане е предвиден за 30 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване.
Предложения и становища по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на Общинска администрация – Девин, в Центъра за административно обслужване, гр. Девин, ул. Орфей № 1, както и на електронния адрес на общината: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .
 

Проект на Наредба за реда за престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на Община Девин - ОТВОРИ

 

Проектът на Наредба за реда за престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на Община Девин е публикуван на Портала за обществени консултации - https://strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=6560

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер