Начало ОБЯВЛЕНИЯ Поздравления и благодарствени писма Благодарствено писмо от Андрей Филипов
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

(получено на електронната поща на кмета община Девин

от Andrei Filipov [ Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. ])

Здравейте,

Казвам се Андрей Филипов. Ще се опитам да бъда кратък.

Вчера (9 септ 2021) по стечение на обстоятелствата бях свидетел на ПТП на територията на община Девин. Автомобилът, който се движеше пред мен в посока Михалково, се скри от моя поглед на един от завоите и когато аз излязох от него, същият самокатастрофира пред очите ми, обръщайки се по таван в канавката. За щастие хората вътре не бяха пострадали сериозно и със съвместните усилия на всички останали участници в движението успяхме да ги извадим от колата.

С настоящото писмо искам да изразя своята благодарност към служителите от екипа на бърза помощ, които пристигнаха на мястото на катастрофата след броени минути, както и от действията на служителите от екипа на КАТ (патрулен автомобил с регистрационен номер СМ 7800 АК), които силно ме впечатлиха със своя професионализъм и човещина. И най-вече с това, че организираха всичко необходимоза за съдействие на потърпевшите.

Може би писмото ми е твърде лаконично и не отразява в пълна степен случилото се през вчерашния ден, но събитието, макар и твърде неприятно в своята основа, за сетен път ме убеждава, че в Родопите живеят най-добрите хора на България.

Благодаря ви за отделеното внимание.

Най-сърдечни поздрави,

Филипов

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер