Начало ОБЯВЛЕНИЯ Покани към гражданите на община Девин Покана за публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средствата от Европейския съюз и сметките за чужди средства за 2020 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Вторник, 18 Май 2021г. 15:26ч.

 

П О К А Н А

 

ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА, НА СМЕТКИТЕ ЗА СРЕДСТВА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НА ОПЕРАЦИИТЕ И НАЛИЧНОСТИТЕ ПО СМЕТКИ ЗА ЧУЖДИ СРЕДСТВА ЗА 2020 Г.

 

 

На основание чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси и чл.44, ал. 4 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Девин ще се проведе публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, на сметките за средства от Европейския съюз и на операциите и наличностите по сметки за чужди средства на община Девин за 2020 г.

Председателят на Общински съвет - Девин кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други лица, които са заинтересовани от бюджетните процедури, да се включат в публичното обсъждане, което ще сe състои на 02.06.2021 г. /сряда/ от 15.00 часа в заседателната зала на Общински съвет – Девин.

 

 

 

НАТАША ВАСИЛЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ДЕВИН

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер