Начало ОБЯВЛЕНИЯ Съобщения Специализирано обучение „Устойчиво използване на водата“
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

Специализирано обучение „Устойчиво използване на водата“ PDF Печат Е-поща
Понеделник, 05 Август 2019г. 16:13ч.

 Interret Water Logo pf01 HR otl

Специализирано обучение „Устойчиво използване на водата“

Агенция за икономическо развитие – АИР ВИСОКИ ЗАПАДНИ РОДОПИ – гр. Девин има удоволствието да Ви информира, че стартира записването за специализирано обучение в рамките на проект BEST-U, на тема:

„УСТОЙЧИВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДАТА“

Обучението ще се проведе в гр. Банско в периода от 01-ви до 05-ти Септември 2019 г., с продължителност от 40 уч. ч.

Обучението е предназначено за учители и педагози от начални, основни и средни училища и детски градини от общините в област Смолян.   Предстои да бъдат сформирани 2 групи обучаеми – всяка от по 20 участника, или общо 40 души.

Обучаемите ще използват специално разработения и адаптиран в рамките на проекта „НАРЪЧНИК ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ – „УСТОЙЧИВО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВОДАТА“.

Обучението ще се проведе от Център за професионално обучение към Техникъл Трейнинг България ЕООД.

Агенция за икономическо развитие – АИР ВИСОКИ ЗАПАДНИ РОДОПИ – гр. Девин, изпълнява проект Best Water Use с акроним BEST-U в рамките на договор Β2.6f.05 от 02.10.2017 г., в партньорство с Агенция за развитие Анатолики – Солун (Гърция), Агенция за развитие на Серес Анесер (Гърция), Агенция за икономическо развитие Банско (България) и Сдружение ЕКО НЕВРОКОП (България).

За контакти и записване:

Ангел Ликов: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. ; Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , моб. 0897595959

Радостина Даковска: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. ; моб. 0884467336

Тази публикация е осъществена със съдействието на Европейския Съюз. Отговорност за съдържанието носят единствено КИК Дизайн ЕООД и Сдружение Агенция за икономическо развитие Високи западни Родопи и не може по никакъв начин да отразява мнението на Европейския Съюз, участващите страни в Управляващият орган и Съвместния секретариат. Проектът е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР) и от националните фондове на страните, участващи в Програмата за сътрудничество „Гърция - България 2014-2020“ ИНТЕРРЕГ V-A.

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер