Начало ОБЯВЛЕНИЯ Обявления на ЦПЛР - ОДК, гр. Девин ЦПЛР-ОДК представя програма "Наше лято"
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Вторник, 23 Юни 2020г. 11:02ч.

 

ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА ЗА ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ-ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС , ГРАД ДЕВИН

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

гр.Девин, обл.Смолян, ул.”Орфей” №2, GSM 0879221609, e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

 

ПРОГРАМА „НАШЕ ЛЯТО“ ЩЕ ЗАБАВЛЯВА ДЕЦАТА ОТ 1 ЮЛИ

      Уважаеми родители, започва записването за Общинска ваканционна програма „Наше лято”, което можете да направите до 30.06.2020 г. всеки работен ден от 9:00 часа до 17:30 часа в сградата на ЦПЛР– ОДК, гр. Девин, ул. ”Орфей 2, както и на имейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. . За да бъде детето Ви включено в летните занимания, е необходимо да попълните декларация – съгласие.

       Общинска ваканционна програма „Наше лято” ще стартира на 01.07.2020 г. и ще приключи на 31 август. Ще бъдат спазени всички хигиенни и противоепидемични мерки при провеждане на заниманията с децата, съобразно указанията на Министерство на образованието и науката и на Министерство на здравеопазването. Заниманията са безплатни, финансирани от Община Девин, предназначени са за деца на възраст от 7 до 14 години и ще се провеждат всеки делничен ден от 10.00до 12 и от 14 до 16.00 часа в сградата на ОДК, сградата на ЦОП „Слънчо“, на спортната площадка, в градския парк и в градската библиотека.

         Под ръководството и със специалното отношение на нашите квалифицирани и мотивирани преподаватели от ЦПЛР –ОДК и партньорите ни от ЦОП „Слънчо“, НЧ „Родопска просвета-1923“ ,горски педагози, полицейски служители , служители на пожарна безопасност, медицински специалисти, психолози, социални работници,предприемачи и други ще се провеждат часове по рисуване, танцово изкуство, фотография, музика,немски език, часове за развиване на социални компетентности. Ще четем, разказваме и слушаме познати и непознати приказки в библиотека на открито. Ще спортуваме в часове по футбол , шах и в още много спортни занимания. Съвместно с Държавно ловно стопанство ще се запознаем с природата около нас, ще съчетаем полезното с приятното, като се включим в боядисване на пейките в парка. Ще се научим как да оказваме първа помощ. В музея и в пенсионерския клуб ще организираме уроци по дейности от миналото. Местната комисия за борба с противообществените прояви ще проведе занимателни тренинги по актуални младежки проблеми. Ще се организират занятия по безопасно движение по пътищата, опознаване на професиите в родния край и мн. др.

           Направете лятото на Вашите деца весело и незабравимо!

           Заниманията по общинска ваканционна програма „Наше лято” са едно спокойното и сигурно място за Вашето дете с весели игри и забавления, с нови приятели и много усмивки!

 

ОЧАКВАМЕ ВИ НА 1 ЮЛИ ОТ 10,00 ЧАСА В ОДК !!!

Декларация за участие в лятна ваканционна програма „Наше лято“ можете да изтеглите от профила във фейсбук на ЦПЛР -ОДК, както и от ТУК. Телефон за връзка и допълнителна информация: 0884263018.

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер