Начало ПРОЕКТИ НА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ Проекти на нормативни актове преди 01 май 2020 г. Покана за обществени консултации по проект за Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Петък, 01 Февруари 2019г. 19:46ч.

ПОКАНА

за обществени консултации по проект за Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин

 

На основание чл. 26, ал. 2, във връзка с чл. 26, ал. 3 и ал. 5 от Закона за нормативните актове, Община Девин организира публично обсъждане на проекта за Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин.

Каним гражданите на община Девин, представители на неправителствени организации и юридически лица от община Девин, ръководители на държавни органи, организации, звена, фирми, предприятия и сдружения, търговци, общински съветници, кметове на кметства и кметски наместници, медии и всички заинтересовани страни, да вземат участие в обществено обсъждане на проекта за Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин преди внасянето му за приемане в Общински съвет – Девин.

Обсъждането ще се проведе на 11.02.2019 г. (понеделник) от 16.00 часа в заседателната зала на Община Девин, гр. Девин, ул. Дружба № 1, ет. 3.

След приключване на обществената консултация и преди внасянето на доклада за приемане на проекта за наредба в общинския съвет, на интернет страницата на Община Девин и на Портала за обществени консултации, където е публикуван проектът на Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин, заедно с мотивите за приемането, ще бъде публикувана справка за постъпилите предложения.

Предложения и становища по проекта могат да бъдат депозирани в деловодството на Общинска администрация – Девин, гр. Девин, ул. Дружба № 1, както и на електронния адрес на общината: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

С проекта на Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред в община Девин можете да се запознаете от ТУК.

 

КРАСИМИР ДАСКАЛОВ

Кмет на община Девин

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер