Начало ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ - ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА (ПОРЪЧКИ ОТКРИТИ ПРЕДИ 15.04.2016 Г.) Обществени поръчки публикувани преди 01.10.2014 г. Покана за предоставяне на оферта за изпълнение на услугите „Ранна интервенция на уврежданията” и „Индивидуална педагогическа подкрепа на деца с увреждания”

ГЛАВНО МЕНЮ

Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

Покана за предложение – избор на фирма по квалификация

Дата 31.07.2014г.

 

 

До

Заинтересованите страни

 

1.Община Девин (Възложител) Ви кани да представите комбинирана техническа и финансова оферта за предоставяне на услугите „Ранна интервенция на уврежданията” и „Индивидуална педагогическа подкрепа на деца с увреждания”. Повече подробности са описани в приложеното техническо задание за работа.

 

2.Моля да попълните Вашето техническо и финансово предложение, съгласно приложените формуляри. Вашето предложение          ще бъде обект на преговори между Вашият упълномощен представител и Възложителят, в резултат на които може да бъде подписан договор. Проектът на договор също е приложен в поканата.

 

3.Вашето техническо и финансово предложение трябва да се изпрати не по-късно от 14.08. 2014 г. на следния адрес:

Адрес

гр.Девин,

общ. Девин,

обл.Смолян

ул.”Дружба” №1

 

4.Моля да потвърдите получаването на тази покана на електронен адрес Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или по факс 03041 26-61, и че ще представите предложение както се изисква.

 

Проектодоговор и приложенията към него може да изтеглите от ТУК - изтегли

 

 

 

С уважение:

Георги Серафимов

Заместник - кмет на община Девин

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер