Начало ОБЯВЛЕНИЯ Покани към гражданите на община Девин Покана за публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средствата от европейския съюз и сметките за чужди средства за 2016 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща
Петък, 21 Юли 2017г. 18:34ч.

П О К А Н А

ЗА ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА ГОДИШНИЯ ОТЧЕТ ЗА КАСОВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА, СМЕТКИТЕ ЗА СРЕДСТВАТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И СМЕТКИТЕ ЗА ЧУЖДИ СРЕДСТВА ЗА 2016 Г.

 

На основание чл.140, ал.4 от Закона за публичните финанси и чл.44, ал. 4 от Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Девин ще се проведе публично обсъждане на годишния отчет за касовото изпълнение на бюджета, сметките за средствата от европейския съюз и сметките за чужди средства на община Девин за 2016 г.

Председателят на Общински съвет - Девин кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други лица, които са заинтересовани от бюджетните процедури, да се включат в публичното обсъждане, което ще си състои на 08.08.2017 г. /четвъртък/ от 16.00 часа в заседателната зала на Общински съвет – Девин.

 

РУСИ ЧАУШЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ДЕВИН

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер