Начало ОБЯВЛЕНИЯ Оперативна програма „Административен капацитет“ Покана за участие в начална пресконференция по проект „Подобряване на ефективността на Общинска администрация – Девин”
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

 

Покана за участие в начална пресконференция по проект „Подобряване на ефективността на Общинска администрация – Девин”

На 12 декември 2012 г., от 10.00 часа, в заседателната зала на Общинска администрация - Девин, ул. „Дружба” № 1, ще се проведе начална пресконференция по проект „Подобряване на ефективността на Общинска администрация – Девин”, Договор № 12-11-5/09.10.2012 г. по ОПАК, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Община Девин кани заинтересованите страни, медиите и широката общественост да се запознаят с целите, дейностите и търсените резултати от проекта, който е с обща стойност 84 114,88 лв. и продължителност 18 месеца. Общата цел на проекта е „Оптимизиране на структурата на Общинска администрация – Девин за ефективно изпълнение на функциите й”.

 

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер