Банер
Банер
Банер

Последни публикации

ВходPDF Печат Е-поща

Приемен ден на кмета на общината

 

1.Приемният ден на кмета на общината е всяка сряда от 10.00 до 12.00ч и от 13.00 до 14.00 часа.

2.Приемът е с предварително записване в сряда и четвъртък от 13.00 до 17.00 часа преди седмицата , в която ще се провежда приемния ден.

3.Гражданите попълват формуляр –„Заявление за приемен ден на кмета на община Девин” , който се получава на фронт офиса в Общинска администрация, гр.Девин, ул.”Дружба” №1 или се изтегля от интернет страницата на общината, като попълненият формуляр се предава на фронт офиса на Общинска администрация гр.Девин или се изпраща на имейл адреса на общината – Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

4.В случай, че гражданите не изписват в заявлението по т.3 въпросът/проблема/, който желаят да поставят пред кмета на общината, същите не се записват за приемния ден. Изключения могат да се правят единствено със съгласието на кмета или от зам.-кмета на общината, когато той осъществява приема на граждани.

5.В рамките на един приемен ден могат да бъдат записани максимум до 10 души. Останалите граждани, които желаят да се срещнат с кмета, могат да се запишат за следващ приемен ден, датата и часа за който се уточняват със специалистите на фронт-офиса, а за подалите заявления на имейл адреса на общината, датата и часа за прием се уточняват с гл.специалист „Канцелария на кмета на общината”. по електронен път.

6.Кметът на общината може да прецени, че поставения проблем/въпрос/ в заявлението за прием е от компетенцията на зам.-кмета, на началник отделите или на други организации и да насочи гражданите към тях.

7.Граждани, които вече са получили отговор от кмета по поставен от тях въпрос, няма да бъдат записвани за приемен ден при кмета по същия въпрос.

8.Всички свободни работни места в Общинска администрация гр.Девин се обявяват на сайта на общината - www.devin.bg, поради което записване за приемния ден на кмета на общината във връзка с назначаване на работа не се извършва. Изключения могат да се правят единствено след съгласие на кмета или на зам.-кмета на общината, когато той осъществява приема на граждани.

 


 

 

Заявление за приемен ден на кмета на община Девин - изтегли;

 

 

...

 

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер