Начало ОБЯВЛЕНИЯ Социални дейности Проект на Стратегия за развитие на социалните услуги в Община Девин за периода 2016 г. - 2020 г.
Банер
Банер
Банер
Банер

Последни публикации

PDF Печат Е-поща

 

     Предлагаме на Вашето внимание проект на Стратегия за развитие на социалните услуги 2016 - 2020 г.  Своите мнения и предложения можете да внесете в срок до 26 април 2016 г. на адрес: гр.Девин, ул. „Дружба“ №1, стая №9, или да изпратите на електронния адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

     Стратегията за развитие на социалните услуги в община Девин (2016 – 2020 г.) е разработена в изпълнение на чл. 19 от Закона за социално подпомагане и чл. 36б от Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане. Планирането на общинско ниво е съобразено с утвърдената Областна стратегия за развитие на социалните услуги в област Смолян 2016 – 2020 и е осъществено на база Анализ на ситуацията и оценка на потребностите в община Девин изготвен с прякото участие на всички заинтересовани страни – Община град Девин, граждански организации, държавни институции, представители на целевите общности и рисковите групи.

 

     С целия проект на Стратегията можете да се запознаете  тук - отвори;

 

.

.

.

.
Банер
Банер
Банер